12 Mayıs 2014 Pazartesi

Damlaya Damlaya 7. Damla İnsan Kaynakları ve İş Profesyonelleri için Buluşmalar


Damlaya Damlaya 7. Damla İnsan Kaynakları ve İş Profesyonelleri için Buluşmalar

07 Mayıs 2014 tarihinde Sayın Çağlar Çabuk’un düzenlediği, Işık Üniveristesi’nin Maslak Kampüsündeki Sanat Galerinin muhteşem akustiğinde güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Damlaya Damlaya etkinliklerinin bir parçası olan bu buluşmada değerli arkadaşım Sayın Artemiz Güler’in ‘‘ Kuşak Değişimlerinin İşe Alım Süreçleri ’’ başlıklı güzel sunumunu izleme fırsatım oldu.


İsterseniz öncelikle size biraz Çağlar hanım ve Artemiz bey’den bahsedeyim. Çağlar Çabuk Eğitmen,Danışman,Moderatör,Bilirkişi ( Mobbing ), Profesyonel Koç ve Sıfıra Sıfır Elde Var Mobbing, Koçluk ve 4 Boyut, Yumuşak Güç kitaplarının yazarıdır. Sayın Artemiz Güler yıllarca kurumlarda İnsan Kaynkaları Yöneticiliği yapmış ve 2004 yılında yayımlanmış ‘‘ İnternette İş Bulma Rehberi ’’ isimli kitabın yazardır.

Artemiz bey’in konuşması içerisinde kuşak değişimlerini incelerken genellikle Y kuşağının durumundan ve diğer kuşaklarla olan hem ailesel hem iş yaşamındaki iletişimleri veya iletişim konusunda yaşadıkları problemleri konuştuk.


Y kuşağının geri bildirim almayı sevdiği gibi geri bildirim vermeyi sevdiği ve Kendisini X kuşağına göre daha iyi pazarladığını konuştuk. Artemiz bey’in özellikle yaşanmış olan olaylardan giderek gerçekleştirdiği sunum hem interaktif bir katılım sağladı hem de ortamın güzelliğine bir de samimiyet kattı.


Yaklaşık bir saat süren bu sohbet esnasında Artemiz bey’e verdiği değerli bilgiler ve sunumun bir sohbet havasında geçmesini sağlayıcı tutumu nedeniyle özellikle teşekkür etmek isterim.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder